O nama

AUTO KUĆA VIA – Više o nama

AUTO KUĆA VIA VRŠAC je privredno društvo koje je registrovano za vršenje tehničkog pregleda i analizu vozila. Takođe bavimo se i kompletnom agenturom iz domena registracije vozila.

 

 

Objekat i sedište AK VIA nalazi se na adresi Pavliški put levo 19 u Vršcu. Naša tehnološka linija opremljena je najsavremenijim aparatima i opremom. Kod nas možete obaviti tehnički pregled putničkih vozila, svih vrsta teretnih vozila, mopeda, motocikla, svih vrsta priključnih vozila kao i radnih mašina. U sklopu objekta posedujemo i kancelarije gde možete uraditi polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti i izvršiti sve uplate. AK VIA ima ovlašćenje MUP-a Republike Srbije za izdavenje registracionih nalepnica tako da kod nas na izdvojenom šalteru možete dobiti registracionu nalepnicu i izvrštiti produženje registracije za vaše vozilo. Dolaskom na naš tehnički pregled uštedećete vaše dragoceno vreme tako što ćete sve obaviti na jednom mestu i u najkraćem roku, bez čekanja, odlaska u banku i Mup. Nudimo kvalitetno i stručno vršenje tehničkog pregleda kao i obavljanje registracije vašeg vozila u našem prijatnom ambijentu i uz ljubazno osoblje.

AK Via

Profesionalizam i stručnost

Od AK VIA tima možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja koja se tiču registracije vozila, tehničkog pregleda i osiguranja vozila.

AK VIA tim čine profesionalci koji se ovim poslom bave dugi niz godina. Za svaku oblast imamo licencirane stručnjake koji su tu za vas i sva vaša pitanja i nedoumice.

Naše reference su naši zadovoljni klijenti koji godinama registruju svoja vozila kod nas i uvek nam se rado vraćaju i čiji se broj iz godine u godinu uvećava jer dajemo sve od sebe da obezbedimo vrhunsku uslugu, pomoć i podršku kao i da pružimo najpovoljnije uslove plaćanja Sve što je potrebno da uradite jeste da dovezete svoje vozilo u AK VIA centar, a mi ćemo obaviti sve procedure u najkraćem roku.

AK VIA se posebno ističe po stručnosti, profesionalizmu i strpljenu kojeg imamo na pretek za sve naše klijente. Uvek smo na raspolaganju za svako pitanje, nedoumicu ili savet.

Kontaktirajte nas kako bismo započeli saradnju!

Call Now Button