Osiguranje

Osiguranje vozila

Osiguranje vozila , iako predstavlja inicilčjalni trošak za osiguranika, ume da bude veoma isplativa i prava investijcija. Kod nas možete osigurati svoje vozilo na različite načine, a prevashodno dobiti sve relevantne informacije i savete od našeg stručnog tima. Mi pružamo i uspešno obavljamo usluge obaveznog osiguranja odgovornosti vlasnika i ovlašćenih korisnika motornih i priključnih vozila za štete koje pričine trećim licima, tj. osiguranja od auto-odgovornosti.

Kombinovanim osiguranje vozila pružamo osiguravajuću zaštitu za vozila od delimičnih, potpunih i dopunskih kasko rizika, kao i od rizika oštećenja vozila u celini ili radnih uređaja na vozilu.

Osiguranjem vozača i putnika od posledica nesrećnog slučaja obezbeđuje se obeštećenje za vozače i putnike u slučaju saobraćajne nezgode.

 

Osiguranje vozila

Osiguranje vozila ne može da spreči oštećenje na Vašem automobilu, ali može da pomogne da se otklone posledice štete i vozilo vrati u prethodno stanje. Ako u saobraćaju oštetite vozilo druge osobe, Vaša odgovornost je pokrivena polisom osiguranja od autoodgovornosti, ali ako je oštećeno Vaše vozilo – rešenje je kasko osiguranje.

Kasko osiguranje vozila je dobrovoljno osiguranje vozila i u ono može biti: potpuno, delimično i dopunsko. Osiguranje vozila pokriva vozilo i dodatnu opremu od sledećih rizika: saobraćajne nezgode, požara, poplave, oluje i krađe. Kasko osiguranje obuhvata šteta na vozilu kao i potpuno uništenje vozila.

Ako ste savestan i odgovoran vozač, ne učestvujete u saobraćajnim nezgodama i niste prijavili štetu na osiguranom vozilu, imate pravo da ostvarite bonus na premiju osiguranja. To znači da će Vaša premija biti svake godine sve niža i niža.

Oblast osiguranja vozila i putnika ume da bude zbunjujuće za naše klijente. Iz tog razloga naš tim je uvek na raspolaganju da detaljno objasni sve tipove i varijante osiguranja kao i da pomogne našim klijentima da pronadju pravo rešenje koje im najviše odgovara. Uz Auto kuću „Via“ procedura osiguranja postaje efikasna i brza. Kontaktirajte nas i započnimo saradnju!

Call Now Button